Om oss

Vi hjälper dig och din hund till en bättre relation

Hos oss arbetar utbildade, erfarna och mycket kunniga hundinstruktörer som erbjuder en rad tjänster som hjälper dig att bli en bättre matte eller husse – och din hund att bli en trygg och harmonisk individ. Hos oss arbetar ett stort gäng engagerade och erfarrna instriuktörer som genomför kurser, tar hand om dina hundar på dagis och mycket mera. Att säga att vi har ett brinnande hundintresse är ingen överdrift!

Vi erbjuder hundkurser, enskilda konsultationer, hunddagis och mycket mer – med särskild inriktning på familjehundar.

valpkurs göteborg

Specialträning för film och reklam

Vi specialtränar dessutom hundar för film och reklam och utbildar instruktörer och personal till hunddagis. All vår personal är välutbildad har lång erfarenhet av att arbeta med familjehundar och deras ägare.

Oavsett vilken kurs, utbildning, föreläsning eller konsultation du väljer så kommer du att få konkreta råd och tips som du omedelbart kan använda i vardagen med din hund. Dessa kunskaper kommer du att få stor nytta när du umgås med din hund – både på kvällspromenaden som när du ska lära den tricks. Vi kan hjälpa dig att skapa tillit mellan dig och din hund!

Dagis och hotell för din hund

Vid sidan av våra kurser så erbjuder vi även andra tjänster, som hunddagis, hundhotell, instruktörsutbildningar och mycket annat.

För oss är det viktigt att hundar, stora som små, ska må bra både fysiskt och mentalt. Oavsett om du vill jobba med att förbättra din hunds lydnad till vardags eller om du har en hund med något problembeteende så finns rätt hjälp här hos oss. Vi tar hand om din hund med varm hand!

Vi underlättar samarbetet med din hund

Vår målsättning är att hjälpa dig och din hund att må bra – oavsett bakgrund och målsättning. Hos oss får du de verktyg du behöver för att kommunicera, underlätta samarbetet med hunden och att i slutändan skapa en bättre relation.

Viktigast för oss är att din hund mår bra!